Tervezhető a jövő az FGXpress üzlettel

Tervezhető a jövő az FGXpress üzlettel?

Mi kell ahhoz, hogy tudj tervezni az internetes munkákkal, valójában milyen cégre lehet tervezni a jövőt. Arra gondolok, hogy 10-20 vagy akár 30-40 évre is lehessen tervezni  egy üzletben.

Kérdés vannak e ilyen internetes üzletek, és ha vannak akkor mitől lehet tervezni velük hosszútávra akár több évtizedre is. A tapasztalataim alapján nem sok olyan internetes üzlet létezik ma Magyarországon amelyikre valóban hosszú távon lehet tervezni és nem kell attól félni, hogy eltűnik. Azért vannak jó pár üzletek melyek már hosszú ideje a piacon vannak és a mai napig működnek, tehát lehet pénzt keresni velük, (nem is keveset). 

Milyen szempontoknak kell, hogy megfeleljen egy mlm cég, hogy valóban hosszútávra lehessen tervezni vele? Én úgy gondolom és a tapasztalatok is ezt mutatják, hogy mindenképpen kell, hogy legyen a cégnek múltja, tőkeerősnek kell lennie, kiváló termékkel kell rendelkeznie, nem árt ha nagy célközönséggel rendelkezik (sok embernek igénye van a termékre), könnyen olcsón szállítható legyen.

Szerintem ezek a legfőbb szempontok amikre mindenképpen szükség van egy cégnél, hogy hosszútávra lehessen tervezni vele. Az FGXpress cég ezeknek az elvárásoknak megfelel, igaz, hogy még csak kicsivel több min egy éves mégis van múltja. Na ez meg , hogy lehet kérdezed most. Ez egy 2 az egyben cég ugyanis az anya vállalat a Forever Green aki alapította már több mint 11 éve a piacon van és forgalmaz különböző termékeket mint pl: egészséges csoki, étrend kiegészítők, szépségápolási termékek stb.

Tervezhető a jövő az FGXpress üzlettel

Ez a cég létrehozta az FGXpress céget és egy új termékcsaláddal állt elő. Több éves kutatás eredményeként, olyan termékeket hoztak létre, amelyek csak természetes anyagokat tartalmaznak és nem károsítják a szervezetet nincs mellék hatásuk és a világ bármely pontjára eljuttatható. Jelenleg 3 termékkel rendelkezik.

Tervezhető a jövő az FGXpress üzlettel

Power Strips tapasz

1. A Poer Strips fájdalom csillapító tapasz. A tapaszról tudni kell, hogy rövid időn belül csökkenti a fájdalmakat, derék, hát, nyak, gerinc, fájdalmak esetén. Valamint a visszeres lábakon is eltünteti a visszér okozta hibákat.

Tervezhető a jövő az FGXpress üzlettel

Beauty Strips szépség maszk

2. A Beauty Strips szépség maszk. A maszkról tudni kell, hogy 15 perc alatt széppé varázsolja az arcbőrt.

Tervezhető a jövő az FGXpress üzlettel

Solar Strips étrend kiegészítő lapocska

3. A Solar Strips étrend kiegészítő lapocska. A lapocska jelenleg még nem kapható Magyarországon de hamarosan elérhető lesz, most van bevezetés alatt. A lapocskáról tudni kell, hogy nyelvre helyezve a nyálkahártyán keresztül szívódik fel és erősíti a szervezet helyes működését, elősegíti a légzést. Ajánlott mindenkinek, mivel csak természetes anyagot tartalmaz így sportolók is használhatják a nagyobb teljesítmény eléréséhez.

Na de ezekből a termékekből, hogyan lesz jövő kép? Nagyon egyszerűen.

Úgy gondolom, hogy neked is van valamilyen elképzelésed a jövőre nézve és szeretnéd megvalósítani. Az FGXpress cég ebben tud segíteni! Minden feltételt biztosít, hogy mi munkatársak kiemelkedő jövedelmet érjünk el, persze csak azok érik el akik dolgoznak is érte.

Tervezhető a jövő az FGXpress üzlettel

Mivel ezekre a termékekre a lakosság 90-95 % szüksége van így a tovább ajánlás nem gond, nem beszélve arról, hogy a termék nagyon hatékony. Én és a családom már használj és csak pozitív tapasztalatunk van róla, ennél fogva jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani a használatát.

Átlagon felüli jövedelmet lehet elérni ebben az üzletben. Nem ritka, hogy hetente 10.000-20.000 dollárokat keresnek a munkatársak akik már régebb óta csatlakoztak az üzlethez.

Ja még azt el kell mondanom, hogy nálunk a mi csapatunknak olyan magyar nyelvű támogató rendszere van, hogy aki csatlakozik minden információhoz ingyenesen hozzá jut magyar nyelven is. Mindenki megtudja csinálni a támogató oldal segítségével.

Én kitűztem a célt eldöntöttem, hogy ebben az évben megvalósítom a céljaimat. Hogy mik ezek? Arról akkor fogok beszámolni amikor elértem.

Tehát figyeld a blogomat iratkozz fel a hírlevelemre, hogy első kézből értesülj a bejegyzéseimről.

Amennyiben úgy gondolod, hogy a segítségünkkel te is megvalósítod a céljaidat keress meg és megbeszéljük, hogyan tudsz elindulni ebben az üzletben. Vagy regisztrálj be és utána keress meg, hogy megbeszéljük a további teendőket.

Tervezhető a jövő az FGXpress üzlettel

Bővebb információért kattints ide és iratkozz fel, ha még nem tetted meg.

Ha szeretnéd megtekinteni a prezentációt, akkor kattints a prezentáció menüpontra.

Regisztrációhoz és vásárláshoz kattints ide!

Arra gondoltam, hogy ha már meglátogattad az oldalam és olvasod, miért ne lehetnénk ismerősök a Facebookon is?!

Kattints ide és jelölj be ismerősnek! Bejelölés után itt is tudsz plusz infót szerezni:

Ha bármi kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot.

Facebook profil
FGX üzleti profil
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Tervezhető a jövő az FGXpress üzlettel

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.