Tengeri fitoplankton hatása a gyulladásra

Tengeri fitoplankton hatása a gyulladásra

Tengeri fitoplankton hatása a gyulladásra Az egyik legnépszerűbb gyógyszerek a hagyományos orvoslásban a szteroid és nem sztreoid gyulladáscsökkentők. Ezek gyakran csak tompítják, vagy elhallgattatják a tüneteket, maszkot húznak rá, de a probléma ettől nem oldódik meg sok esetben. Egy hatékonyabb megoldás gyulladások esetén az esszenciális zsírsavak.

A gyulladás olykor lehet normális, azzal a céllal, hogy gyógyító hatású az emberi szervezetre. Úgy kezdődik, hogy arachidonsav választódik ki, ami egy zsírsav, mely kiválthatja, bármilyen toxin aktiválódását, bakteriális fertőzés, vírusos fertőzés, sérülés, vagy trauma esetén. Amikor arachidonsav szabadul fel, átalakul prosztaglandinokká, megjelenik a duzzanat, hő, vörösség, fájdalom – a jellegzetes tünetei a gyulladásnak. Ezek a jelek mind a test gyógyító funkciói, amivel védi magát.

A gyulladáscsökkentő gyógyszerek, mint a szteroidok megállítjáki a természetes folyamatot, amely során arachidonsavból prosztaglandinok képződnek. A kortikoszteroidok erős gyulladáscsökkentő vegyületek. Hatásmechanizmusuk alapja, hogy gátolják az arachidonsav, azaz közvetve a prosztaglandin és még számos más vegyület képződését a sejtmembrán foszfolipidekből. A szteroidokkal való kezelés elsősorban tüneti, a háttérben meghúzódó okok megszüntetése nem történik meg.

Ezek negatív hatással vannak a szervezetre, többek között fekély, májkárosodás, vese elégtelenség, bélrendszeri vérzés, és így tovább. Ha a gyulladás tüneteit elfojtotjuk, a gyógyulás nem kezdődhet meg. A ciklus a gyulladással kezdődik újra. Szerencsére, vannak más lehetőségek, amelyek lehetővé teszik , hogy a gyulladásos folyamat úgy következik be, hogy közben csökkenti a kellemetlen mellékhatásokat. Az egyik megoldás az esszenciális zsírsavak (EFA), amik a táplálékkal, vagy étrend-kiegészítőkkel jutnak be a szervezetbe. Ezek a zsírok nélkülözhetetlenek, mert az emberi szervezet nem képes azokat maga előállítani, így biztosítani kell a megfelelő forrást. Omega-3 és omega-6 a legkedvezőbbek.

Tengeri fitoplankton hatása a gyulladásra

Az Omega-3 zsírsavaknak különösen erős gyulladás csökkentő hatása van. Az emberi test mindig keresi az egyensúlyt. Arra törekszik, hogy csökkentse a gyulladást. Felfedezték, hogy az omega-3 zsírsavak gátolnak egy enzimet (COX), amely a gyulladást fokozó prosztaglandin hormonokat termel. Az omega-3 zsírsavak ezzel csökkentik a gyulladást és a fájdalmat. De az omega-3 olajak nem gátolják egy másik enzim-csoport(lipoxygenáz – LOX) működését. Ezek egyik típusa leukotrineket termel, amelyek gyulladáskeltők, de képesek a LOX enzimek gyulladásellenes vegyületeket is generálni az EPA-ból és a DHA-ból, amit resolvinoknak hívnak.

“Benéztünk egy sejtbe, és láttuk, mit csinál a halolaj, és hogy a gyulladás folyamata ezen a szinten manipulálható” – mondta Dennis. “Most meg kell tanulnunk bánni a folyamattal, úgy, hogy az omega-3 olajakat fel tudjuk használni a gyulladáskeltő prosztaglandinok termelésének csökkentésére és a gyulladásellenes resolvinok termelésének növelésére.”

Hidegvízi halak, mint a pisztráng, a lazac, és az óriási laposhal a leggazdagabb Omega 3 zsírsavakban. Csak megfizethetetlen a mindennapi fogyasztása. Egy másik nagy forrása a tengeri fitoplankton, a mikroszkopikus egysejtű növények, amely kiváló forrása a vitaminoknak, ásványi anyagoknak és esszenciális zsírsavaknak.

Tengeri fitoplankton hatása a gyulladásra

Tengeri fitoplankton hatása a gyulladásra

Ez, a jellemzően bálnák által fogyasztott fitoplankton, végre elérhető az emberek számára kiegészítésként. Ez legelőnyösebb a krónikus gyulladásos állapotok, mint például ízületi gyulladás, ekcéma, szívbetegség, asztma, cukorbetegség, vastagbélgyulladás, és autoimmun problémák terén.

Ahelyett, hogy elnyomja a gyógyulást, az esszenciális zsírsavak támogatják a szervezet természetes anti- gyulladásos folyamatait. Ez biztosítja, hogy a sikeres gyógyulás útján egyensúlyba kerül a szervezet.

A következő alkalommal amikor krónikus fájdalom jelenik meg, tartsd szem előtt a gyógyító tengeri fitoplanktont. Ez egy nagyszerű alternatívája a szteroidoknak, és lehet élni anélkül, hogy a negatív mellékhatások jelentkeznének
A fitoplankton elképesztő erejéről szól, mely érzésem szerint megoldást jelenthet nagyon sok súlyos, adott esetben “gyógyíthatatlannak” titulált betegség gyógyításában és az egészség megőrzésében!

Tengeri fitoplankton hatása a gyulladásra

Kétféleképpen tudsz a fitoplanktont tartalmazó  termékekhez jutni:

Az egyik hogy vásárolsz egy terméket a webáruházból kiskereskedelmi áron és az ezt követő vásárlásaid is kiskereskedelmi áron történnek.

vasarlas-vebshopbol-kereki

A másik, amit én javaslok, hogy csatlakozol partnerként és jelentős kedvezménnyel nagykereskedelmi áron vásárolsz és az ezt követő vásárlásaid is jelentős kedvezménnyel nagykereskedelmi áron történnek.

vasarlas-partnerkent

Amennyiben az üzleti része érdekel téged akkor mindenképpen partnerként csatlakozz mert csak így kaphatsz jutalékot.

Ha úgy döntesz, hogy csatlakozol partnerként akkor megnyílik egy pénz kereseti lehetőség is a számodra amivel nem csak a termékeid árát tudod megkeresni.

Bővebben a jutalék tervről itt weboldalon ide kattintva olvashatsz

A termékekről ide kattintva tudsz többet olvasni a termékek menüpont alatt.

Ha bármi kérdésed van, írj nekem vagy hívj ezeken az elérhetőségeimen!

Miért tanácsos az FGXpress céget választani ?

 

Hári Antal
Skype: antal642
Telefon: 06704118360
Emailt a kapcsolat menüben írj!

Csodás napot kívánok!

Tengeri fitoplankton hatása a gyulladásra

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.