SolarStrips jellemzői

A SOLARSTRIPS ™ jellemzői

SolarStrips jellemzői, Exkluzív keverék az optimális táplálkozásra. Szabadalmaztatott eljárás, maximális biológiai hasznosulás. Nagyon jó ízű, és kényelmes a használata. Lehet szállítani, vagy küldeni mindenhova.

A ForeverGreen szabadalmaztatott terméke az Alpha3CMP ™ , a tengeri fitoplankton legtisztább keveréke. Minden SolarStrip tartalmaz 37,5 mg koncentrált fitoplanktont, a világ legrégebbi és legértékesebb tápanyagforrását. A fitoplankton tartalmazza az összes aminosavat, nyomelemeket, vitaminokat, esszenciális zsírsavakat, foszfolipideket és antioxidánsokat, amire a szervezetnek szüksége van a tökéletes egészség megőrzéséhez.

A SolarStrips egy koncentrált keveréke a vadon élő fitoplankton fajoknak, amelyeket kizárólag a ForeverGreen termeszt. A szabadalmaztatott eljárás szelíden megtöri a szilícium sejtfalakat, hő, hideg vagy vegyi anyagok nélkül. Ez lehetővé teszi a biológiai hozzáférhetőséget, és emberi fogyasztásra alkalmassá teszi a fitoplanktont.

A Solarstrips nagy mennyiségű bioflavonoidokat tartalmaz, amelyek segítenek aszennyeződések eltávolításában a bőrsejtekből. Az immunrendszer helyes működéséhez alanin, béta-karotin, E-vitamin és bioflavonoid szükséges.

SolarStrips jellemzői

A SolarStrips hatásai

  • A SolarStrips növeli az energiaszintet, mert a fitoplankton (Marine Phytoplankton Alpha 3 CPM) méregteleníti a testet és eltávolítja a méreganyagokat a sejtekből, így növeli az energiát és a közérzetet is javítja.
  • A SolarStrips segíti a szívműködést, nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánst, aminosavat, és a magas szintű omega-3 zsírsavakat, amelyekről ismert, hogy jó hatásúak a szív- és érrendszerre.
    A nagy mennyiségű omega-3 zsírsav, nukleinsav, fenil-alanin, prolin, és magnézium azagy egészséges működését befolyásolják, elősegítik a memória javítását, a tanulást, és a jobb hangulatot.
  • Az FGXpress Solarstrips javítja vércukorszintet, mert a tengeri fitoplankton (Alpha 3 CPM) króm tartalma segíti a szervezet, hogy stabilizálja a cukor szintet.
  • A benne levő glutaminsav segít csökkenteni a sóvárgást alkohol és cukor után.
  • A SolarStrips javítja a látásélességet, a béta-karotin védi a szaruhártyát, és élesíti a látást.
  • Segíti az egészséges májműködést
  • Segít fenntartani az egészséges koleszterin szintet. Niacin, gamma-linolénsav és az omega-3 zsírsavak csökkentik a magas koleszterinszintet.

vasarlas-vebshopbol-kereki

Webshop vásárláshoz videó segítség: https://www.youtube.com/watch?v=vlwFirh0EpA

SolarStrips jellemzői

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.