Prodigy-5

Prodigy-5 .. a csoda!

Új ForeverGreen termék! Minden egyben!

Tudjuk, hogy a szervezetbe bevitt táplálékoknak, vitaminoknak egy jó része anélkül ürül ki, hogy valójában táplálna-vitalizálna.

Az FG Xpress újdonsága egy olyan “csoda”, ami fokozott – szinte maximális – táplálék felszívódást biztosít.

Ez a Prodigy-5, ami a szabadalmaztatás alatt álló TransAmor Nutrient technológiát alkalmazza.
TransAmor Nutrient technológia szállítja, védi és nagy hatékonysággal eljuttatja a tápanyagokat a szervezetbe.

A Prodigy-5 tartalmazza a szervezet számára szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat.
Mindezt könnyen szállítható és felhasználhat formában.

A napi adagot tartalmazó kis tasak tartalmát akár fél deci vízbe öntve gyorsan el lehet fogyasztani.

A Prodigy-5 összetevői

Tengeri Fitoplankton

Egyike azoknak a ritka termékeknek, amely tartalmaz szinte mindent, amire szükség van az élethez (és a sejtek újjáépítéséhez).

Tengeri fitoplankton olyan élőlények, amelyek túl kicsik ahhoz, hogy láthatók legyenek egyedileg mikroszkóp segítsége nélkül. Mivel ezek mikroszkopikus nagyságúak, a szervezet sejtjei képesek elnyelni őket azonnal (biohasznosulás) és ezzel megkapják az összes értékes tápanyagot a maximális hatékonysággal.

Az emberi testben a legtöbb esetben, a szabad gyökök sokkal többen vannak, mint a természetesen előforduló antioxidansok. Annak érdekében, hogy fenntartsuk az egyensúlyt, folyamatos külső antioxidánsokra van szükség. A legjobb antioxidans források a málna, gránátalma, tengeri fitoplankton, curcuma

A szabad gyökök károsítják a géneket, és aktivizálják a „rossz,, géneket, míg az antioxidansok védelmezik és aktivizálják a jó géneket. Mivel a gének hordozzák magukban azokat az információkat, amelyek alapján testünk működik, világosan érthető, hogy a szabad gyökök és az antioxidansok működése alapvetően befolyásolja létünket.

Az antioxidans egy olyan anyag, amely megvédi szervezetünket és más dolgokat attól a folyamattól, amelyet oxidációnak hívunk. És minél idősebbek vagyunk, annál inkább hajlamosabbakká válunk az oxidációra.

Antioxidánsok

Az emberi testben a legtöbb esetben, a szabad gyökök sokkal többen vannak, mint a természetesen előforduló antioxidansok. Annak érdekében, hogy fenntartsuk az egyensúlyt, folyamatos külső antioxidánsokra van szükség. A legjobb antioxidáns források a málna, gránátalma, tengeri fitoplankton, curcuma
A szabad gyökök károsítják a géneket, és aktivizálják a „rossz,, géneket, míg az antioxidansok védelmezik és aktivizálják a jó géneket Mivel a gének hordozzák magukban azokat az információkat, amelyek alapján testünk működik, világosan érthető, hogy a szabad gyökök és az antioxidansok működése alapvetően befolyásolja létünket.
Az antioxidáns egy olyan anyag, amely megvédi szervezetünket és más dolgokat attól a folyamattól, amelyet oxidációnak hívunk. És minél idősebbek vagyunk, annál inkább hajlamosabbakká válunk az oxidációra.

Vitaminok

Mikrotápanyagok az általános egészséghez A vitamin, C vitamin, D vitamin, E vitamin, K vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, Folate, B1 (Thiamin), B2 (Riboflavin), B3 (Niacin) Lutein, Zeaxanthin, Réz, Cink.

Zöld tea

A zöld tea több annál, minthogy ébren tart, és okosabbá tesz. Hatóanyaga a koffein, amely egy ismert stimuláns. Kevesebbet tartalmaz, mit a kávé.

Azonban a zöld tea mást is tartalmaz, mint a koffein. Egy aminosavat az L-theaninet, amely képes átjutni a vér agy gáton. Tanulmányok kimutatták, hogy a koffein és L-theanine szinergikus hatású. A kombináció különösen hatásosan javítja

A zöld tea javítja az agyműködést és a memóriát, többek között a jobb hangulatot, éberséget, reakcióidő csökkenést biztosít. Javítja az inzulin érzékenységet.

Fogyasztásával kisebb valószínűséggel alakul ki a cukorbetegség.

Az egyik legerősebb vegyület a zöld teában az antioxidáns EGCG. Ez tele van a
polifenolokkal, mint a flavonoidok és katekin, amelyek erős antioxidánsokként
működnek.
A rengeteg egészségügyi előnye miatt a rendszeres zöld tea fogyasztása végül hosszabb élettartamot eredményez.

Comments are closed.