Nyugdíjemelés jön áááááááááá ez nevetséges

Nyugdíjemelés

Nyugdíjemelés jön, írja a 24.hu. Jövőre 0,9 százalékos lesz a nyugdíjemelés, mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Világgazdaságnak. A költségvetés készítésekor cél, hogy az ellátások megőrizzék reálértéküket, ezért a tervezett infláció mértékével egyező nyugdíjemelésre tesz a kormány javaslatot, hangsúlyozta a miniszter a lap hétfői számában megjelent cikk szerint.

Varga Mihály emlékeztetett rá, hogy az áremelkedések ütemét jelentősen csökkenteni fogja az áfacsökkentés. Mint ismert a baromfihús és a tojás áfájánál 22 százalékpontos (27-ről 5 százalékra), a tej áfájánál pedig 13 százalékpontos (18 százalékról 5 százalékra) mérséklést terveznek, illetve az internethasználat és az éttermi szolgáltatások forgalmi adóját 9 százalékponttal faragnák le (27 százalékról 18 százalékra).

A lap kitér arra, hogy az árindexkövető nyugdíjemelések bevezetése óta rendre 2 százalék körül vagy a feletti mértékben emelkedett az ellátások reálértéke – az utóbbi két év negatív inflációs mutatói miatt is. Az idén várhatóan további 1,3 százalékkal emelkedik a reálnyugdíj, így 2010 óta az ellátások vásárlóértéke összességében 10 százalékkal növekedhet.

Forrás

Nyugdíjemelés

Ma Magyarországon a nyugdíjasok csak ennyit érdemelnek? Ez igen csekély összeg! Viszont van megoldás a nyugdíj kiegészítésre, amit a kormány már nem tud befolyásolni!

Az FGXpress cég nem csak az egészség megőrzésre figyel oda hanem a munkatársak anyagi biztonságára is! Nagy mértékben segít a biztonságos létalapot megteremteni.

Hogyan tudja ezt megvalósítani?

Mivel olyan termékeket fejlesztettek ki a mai kornak megfelelő technológiát alkalmazva amely termékekre mindenkinek szüksége van vagy szüksége lesz. Ezek e termékek a legtisztább alapanyagokból előállított termékek! Semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak, csak természetes összetevőkből állnak!

Ezért aztán előszeretettel használja mindenki , mivel nincs mellékhatása, és csak természetes anyagokat tartalmaz. A termékekről itt az oldalamon olvashatsz a termékek menüpont alatt.

Jelenleg három egészség megőrző és egy szépségápolási termék kapható Európában.

A gyors fájdalom csillapításra a Powe Strips tapasz.

A szív és érrendszeri problémák megelőzésére a Pulse 8.

A gyors és egészséges fogyásra a FIXX  csokoládé ízű energia ital.

Egy termék pedig a szépségápolásra a Beauty Strips szépség maszk és szérum.

Nyugdíjemelés

Tehát ezek a termékek szolgálják az egészség megőrzést.

Mivel olyan termékeket állítottak elő amelyek a világ minden országába szállíthatóak egy boríték formájában, ezért akár globális üzlet is építhető belőle.

A cég gondol arra is, hogy azok az emberek akik partnerként csatlakoznak azok jelentős pénzt is tudjanak keresni. Ennek a megoldására fejlesztették ki a világon egyedülálló jutalék tervet. Már a kezdetekkor jelentős mennyiségű jutalékot ad a cég, hogy minél könnyebb legyen az indulás.

Már az első négy hétben ad bónuszt a munkádért. Végül is ez egy ösztönzési bónusz ami segít a csapat építésben, és abban, hogy te csak a munkádra tudj figyelni gondtalanul. Az Xtribe bónusz a csatlakozásodtól kezdve 4 hetente jár. Kompenzációs terved része egy csapat bónusz is, így érdemes a csapatmunkára összepontosítani.

Ennyi bónusszal már jelentős bevételed lehet és kiegészítheted vele a nyugdíjadat. Pár hónap alatt teljesen talpra lehet állni és könnyebben elviselni a kiadásokat. Végre a saját lábadon is meg tudsz majd állni, úgy, hogy közben nem kell azt lesned, hogy emelik e a nyugdíjadat vagy nem.

De van itt még kettő bónusz a Matching bónusz és a Fokozatlépési bónusz, már csak hab lesz a tortán a pénzügyi nehézségeid megoldására.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél egy jó hangulatú csapat segítségével nagyon gyorsan megszabadulni, a pénzügyi problémától akkor jelentkezz, és minden segítséget megkapsz az elinduláshoz.

De ha te nem szeretnéd az anyagi problémádat megoldani akkor is érdemes ezeket az egyedülálló termékeket használnod az egészséged megőrzése érdekében! Erre is nyújt lehetőséget az FGXpress cég ugyan is akkor csak a webáruházból történik a vásárlás és így nem kerülsz bele a munkatársi rendszerben, viszont ugyan úgy tudod használni a termékeket.

vasarlas-vebshopbol-kereki

Webshop vásárláshoz videó segítség: https://www.youtube.com/watch?v=vlwFirh0EpA

 

Amennyiben mégis szeretnéd a pénzügyi problémáidat egyenesbe hozni akkor regisztrálj partnerként!

vasarlas-partnerkent

Vásárlás munkatársként, partnerként videó segítség: https://youtu.be/LYyIvzMkmv8

Ha, kérdésed van, keress elérhetőségeimen!
Nyugdíjemelés

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642
További szép napot és jó egészséget kívánok!

Ha tetszett a cikk oszd meg, hogy mások is értesüljenek róla!

Nyugdíjemelés

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.