Mitől nem mindennapi az FGXpress üzlet?

Mitől nem mindennapi az FGXpress üzlet?

Az interneten böngészve pontosabban a facebookon, olvasgattam a csoportokban a beírásokat és elgondolkodtam ezeken a beírásokon. Olyan bejegyzéseket üzleti hirdetéseket olvastam és nap mint nap olvasok amik egyszerűen nevetségesek.

Például itt egy hirdetés az egyik csoportból:


ProfitForest
Egy új PTC oldalra szeretném felhívni a figyelmet
Napi kereset 0.10$
Lesznek micro jobok és taskok és játékok.
Fizetési Processzorok: Perfect Money, SolidTrust, Payza, Bitcoin, Payeer.
Ismét egy paidverts Klón oldal érdemes regisztrálni rá itt is 14 szint van.

Semmi konkrétum nincs csak az hogy regisztrálj! Ezek az üzletek sajnos itt vannak és egyre nagyobb számban vannak jelen. Tapasztalatom és a megfigyelésem alapján ezek az üzletek rövid ideig élnek ugyan is nincs semmilyen konkrét termék vagy szolgáltatás. Egyszerűen nevetségesek ezek az üzletek.

Itt egy másik ami szintén vicces.

Találtam egy nagyon jó pénzkereseti lehetőséget próbáljátok ki! Ingyen beregiztek (csak egy email megadása) és kaptok 20 eurót azzal kell vásárolni 100 kg hulladékot utána azt kell recikliálni. A folyamat 21 napig tart és utána kapsz 45 eurót ha akarod visszafordítod, ha akarod kiveheted.

Mitől nem mindennapi az FGXpress üzlet?

De most tényleg mondd már meg hulladék vásárlásból lesz pénz úgy hogy semmilyen kézzelfogható termékkel vagy konkrét szolgáltatás nincs a háttérben?!

Megmondom őszintén én is kipróbáltam hasonló üzleteket és el is veszett az összes befizetett pénzem!. Viszont mindegyik üzletből tanultam és, hogy te neked ne kelljen összegeket elbuknod megtudom mutatni azt az üzletet amivel valóban passzív jövedelmet tudsz elérni. Persze csak akkor ha te is azt szeretnéd.

Mitől nem mindennapi az FGXpress üzlet?

És most nézzük azt az üzletet amivel én foglalkozok és bevételt hoz nekem. Ez az üzlet a Forever Green 10 éve sikeresen működő cég által alapított vadonatúj cég az FGXpress. Kézzelfogható, hatékony termékeivel meghódította már szinte az egész világot. Több mint 190 országban sikeresen használják a termékeket és most lehetőség nyílt Magyarországon is a termékek használatára. Ezek a termékek bevizsgált, minden engedéllyel rendelkező termékek, melyek Európában is elfogadottak. Ezeknek a termékeknek a Magyarországon történő megismertetése a célunk és a termékek értékesítése után jutalékot fizetnek az FGXpress munkatársainak. Az én vízióm, hogy minél több emberrel megismertessem a termékeket, ezáltal segítve az embereket az egészségük megőrzésében és anyagi helyzetük javításában.

Most mondhatod, hogy jó jó de te nem tudsz eladni semmit. Ezzel semmi gond nincs ha megakarod tanulni akkor abban is segítséget tudunk nyújtani. Olyan zseniális rendszerrel rendelkezünk ahol megtudod tanulni az online értékesítést de az offline módszerben is tudunk segíteni. Na és még az is fantasztikus, hogy kétféleképpen is sikeresen lehet működtetni ezt az üzletet, ezalatt azt értem, hogy online és offline is.

Én nagyon komolyan gondolom ezt az üzletet és fel is fogom építeni. Valójában nem nehéz, ha megtanulod a folyamatot. Én megtanultam és még most is tanulom finomítom de már alkalmazom és működik.

2015.06.13.-án lesz Budapesten a magyarországi hivatalos induló rendezvény melyre szeretettel meghívlak. Jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot a rendezvénnyel kapcsolatba.

Bővebb információért kattints ide és iratkozz fel, ha még nem tetted meg.

Ha szeretnéd megtekinteni a prezentációt, akkor kattints a prezentáció menüpontra.

Nem üzleti (csak termék) vásárláshoz kattints ide!

Üzleti regisztrációhoz kattints ide!

Arra gondoltam, hogy ha már meglátogattad az oldalam és olvasod, miért ne lehetnénk ismerősök a Facebookon is?!

Kattints ide és jelölj be ismerősnek! Bejelölés után itt is tudsz plusz infót szerezni:

Ha bármi kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot.

Facebook profil
FGX üzleti profil
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Mitől nem mindennapi az FGXpress üzlet?

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.