Megoldás fájdalmakra, bőr problémákra gyógyszeres kezelés nélkül

Megoldás fájdalmakra, bőr problémákra gyógyszeres kezelés nélkül

Olyan fájdalom csillapító tapasszal találkoztam ami nem tartalmaz csak természetes anyagokat, és igen hatékonyan csökkenti a fájdalmat.
Egyik ismerősömnek az anyukája kertes házban lakik és ugye ott nap mint nap vannak teendők. Az egyik napon hozzáfogott és lenyírta a füvet (elég nagy területen van fű) és délutánra már nagyon elfáradt, de ez volt a kisebbik baj. A nagyobb baj az volt, hogy másnap reggel nem tudott az ágyból felkelni annyira fájt a dereka és a háta. Menni kellet volna neki orvoshoz valami vizsgálatra de nem tudott felkelni. Éppen előtte nem sokkal beszélgettem vele, és említettem neki, hogy milyen fájdalom csillapító tapasszal találkoztam, és, hogy én is használom a lábamra derekamra.

Megoldás fájdalmakra, bőr problémákra gyógyszeres kezelés nélkül

Mindjárt fel is hívott és azt mondja vigyek már neki abból a fájdalomcsillapító tapaszból mert nem tud felkelni. Ki akarja próbálni, bár nem hisz benne azt mondta. Vittem neki kettőt és fel is ragasztotta azegyik Power Strips tapaszt. Ezután várta mi fog történni, de közben vissza aludt. Pár óra múlva felébredt, felkelt és csinálta a napi teendőit. Egyszercsak megáll, felhív telefonon és mondja mitörtént? Hát észre sem vettem, hogy elmult a derék és hát fájásom, csak felkeltem csináltam a dolgomat és kisidő múlva lettem figyelmes rá.

Ekkor kérdezte hol lehet ezt beszerezni mert ha ilyen gyorsan megszünteti a fájdalmat akkor ebből neki kell. Megbeszéltük hogyan jut hozzá és rendelt is belőle egy csomaggal.
Mivel a Power Strips tapasz csak természetes anyagokat tartalmaz és a bőrön át szívódik fel így nem terheli a gyomor nyálkhártyáját, ezzel segítve a gyomor működését.

Ez csak afájdalom csillapításról egy tapasztalat. Ezenkívűl még számos problémára nyújt megoldást a powerstrips tapasz mint például bőr problémákra. Pikkelysömör, ekcéma, övsömör, mitesszer, melanoma, bőrgomba, hogy egy néhányat említsek.

Tapasztalatok bizonyítják, hogy a gerinc tájékon használt tapasz nem csak a gerincfájdalom javulását segíti elő, hanem a belső szervek működésében is javulás mutatkozott. Ez azért történhet meg mert ugye minden idegszál a gerinctől indul és a tapasz hatóanyagát elszállítják a belső szervekhez is.

Megoldás fájdalmakra, bőr problémákra gyógyszeres kezelés nélkül

Nem utolsó sorban az FGXpress termékeknek a terjesztésével még jövedelmet is ellehet érni. Eza lehetőség azoknak szól akik használják a termékeket és ajánlják másoknak is. Ebben az esetben igen szép jövedelem forrás.

Megoldás fájdalmakra, bőr problémákra gyógyszeres kezelés nélkül

Bővebb információért kattints ide és iratkozz fel, ha még nem tetted meg.

Ha szeretnéd megtekinteni a prezentációt, akkor kattints a prezentáció menüpontra.

Nem üzleti (csak termék) vásárláshoz kattints ide!

Üzleti regisztrációhoz kattints ide!

Arra gondoltam, hogy ha már meglátogattad az oldalam és olvasod, miért ne lehetnénk ismerősök a Facebookon is?!

Kattints ide és jelölj be ismerősnek! Bejelölés után itt is tudsz plusz infót szerezni:

Ha bármi kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot.

Facebook profil
FGX üzleti profil
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

 

Megoldás fájdalmakra, bőr problémákra gyógyszeres kezelés nélkül

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.