Mai napon megérkezett a PowerStrips tapasz, kibontás megtörtént.

Mai napon megérkezett a PowerStrips tapasz, kibontás megtörtént. Ennek örömére készítettem egy videót a kicsomagolásáról és a felragasztásról. Nagyon sokat töprengtem rajta, hogy egyáltalán meg vegyem-e de most, hogy megérkezett és felragasztottam bebizonyosodott a hatékonysága.

A bal lábam nagyon sokat fájt és zsibbadt, az utóbbi időben egyre többször zsibbadt el és folyamatosan fájt is. Mivel ülő munkát végzek, ezért gondolom a vérkeringés nem megfelelő  benne. Arra gondoltam mi lenne ha rendelnék belőle, és valóban megszüntetné ez a tapasz a fájdalmamat.

Sok tipródás után úgy döntöttem, hogy még is csak megvásárolom. Rendeltem is 15 PowerStrips tapaszt és folyamatos rendelésként adtam le, ami annyit jelent, hogy nem kell minden hónapban újra és újra megrendelnem, hanem folyamatosan szállítják.

Ezért kaptam még további 3 tapaszt így 18 tapasz érkezett. A szállítási időt 5 napban határozták meg, és meg is érkezett időn belül. Elvágtam kisebb darabra, hogy a hatékonyságát vizsgáljam akkor amikor nem az egész tapaszt ragasztom fel.

T3

A felragasztás után pár perccel elmúlt a láb fájásom, és azóta sem fáj.

Különösebben nem éreztem semmit, talán csak egy kis melegséget a felragasztás után a tapasz környékén.

Tehát ezzel meg is állapítottam, hogy ellehet vágni, nem befolyásolja a hatékonyságát. Most két napig lesz felragasztva és utána ismét megírom, hogy milyen hatást éreztem a két nap alatt.

 

A powerstrips tapasz kibontása felragasztása videó.

Ha kérdése van, keressen meg, írjon nekem e-mailt vagy hívjon fel skypeon.
Hári Antal

Elérhetőségeim:

Hári Antal
Facebook profil
FGX üzleti profil
FGX honlapom
EN Blogom
Skype: antal642

blokk-feliratkozo

Szólj hozzá

hozzászólás

One Comment

  1. Pingback: Aki keres az talál mivel kerestem így találtam is

Comments are closed