Magyar Tapasztalat a powerstrips tapaszról

Magyar Tapasztalat a powerstrips tapaszról.

Saját magamnak felragasztottam ugye a tapaszt 03.11.-én és levettem 03.13.-án. Tudni kell, hogy a bal lábam állandóan fájt és zsibbadt, de a powerstrips tapasznak köszönhetően ezek az érzések megszűntek. Miután felragasztottam a powerstrips tapaszt utána pár perc múlva megszűnt a fájdalom a lábamban és nem jött elő a zsibbadás sem. Amíg a tapasz fel volt ragasztva addig semmilyen fájdalmam és zsibbadás nem volt. A videóban a saját tapasztalataimról és a családom tapasztalatairól beszélek. 

Magyar Tapasztalat a powerstrips tapaszról

A tapasz levétele után úgy gondoltam nem ragasztok fel másikat és meglátjuk mi lesz az eredménye. Az eredménye az lett, hogy ismét vissza tért a fájdalom és a zsibbadás. A mai napon 03.15.-én ismét felragasztottam a tapaszt, és felragasztás után kis idő múlva ismét megszűnt a fájdalmam. Ez is bizonyítja, hogy a tapasznak köszönhetően javult a lábam.

Magyar Tapasztalat a powerstrips tapaszról

De van egy másik tapasztalatom is amit az édesanyám élt át és megdöbbent, hogy milyen hatékony a powerstrips tapasz. Nagyon fájt a térde de úgy, hogy már alig bírt vele meglenni. Küldtem neki vagy is jobban mondva nekik mert a nővéremnek is küldtem a powerstrips tapaszból és kértem őket, hogy teszteljék. A teszt meg történt. Édesanyám ma reggel hívott, hogy elmondja a tapasztalatát, azzal kezdte, hogy hol lehet a tapaszt beszerezni mert nagyon jó hatással van a fájdalmára. El mondta a telefonban, hogy elmúlt a térd fájása, azt mondta teljesen megszűnt, pedig csak tegnap délután ragasztotta fel, és reggelre megszűnt neki a fájdalma. 

Alig, hogy letettem a telefont nem sokkal utána hívott a nővérem, hogy ő is elmondja a tapasztalatát a powerstrips tapasz hatásáról. Nem olyan régen elesett a kismotorjával és megrepedt a kulcscsontja, olyan fájdalmai voltak neki, hogy már szinte elviselhetetlen volt. Amint megkapta a tapaszt azonnal felragasztotta a fájó pontra. Másnapra enyhült a fájdalma. Azt mondta nem múlt el de jelentősen csökkent a fájdalma. Mivel még csak ez az első alkalom mindkettőjüknél, hogy a powerstrips tapaszt használták, ezért úgy gondolom, hogy az elmondottak alapján elmondhatom, hogy használt nekik a powerstrips tapasz. Nem beszélve arról, hogy ha folyamatosan fogják használni akkor fogja kifejteni a hatását igazán a tapasz. Igazán örülök, hogy használt a powerstrips tapasz és segíteni tudok nekik.

Mivel a tapasz 24-48 óra alatt fejti ki a hatását és már az első 24 órában javulás volt tapasztalható, ezért nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy a powerstrips tapasz valóban úgy működik ahogy azt a videókban bemutatták.

Nem kell mást tenni csak minden hónapban megrendelni és alkalmazni.

Vásárold meg most kattints ide!

Regisztrációhoz és a vásárláshoz videó segítség itt látható.

Magyar Tapasztalat a powerstrips tapaszról

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.