Hogy ismertem meg a PowerStrips tapaszt

Hári Antal vagyok 51 éves munkám mellett hálózatépítéssel is foglalkozok. Ebben a korban bizony már nem olyan a szervezet mint fiatalabb korban és bizony fáj itt is ott is. Beszélgettünk az ismerősömmel és mondtam neki, hogy nem vagyok már a régi hamar elfáradok, meg itt is fáj meg ott is fáj. Ekkor említette meg a PowerStrips tapaszt. Sajnos Magyarországon nagyon sokan vannak akik úgy élik napjaikat, hogy mindennap fájdalmaik vannak.

Ő általa ismerkedtem meg a PowerStrips tapasszal. El mondta, hogy sok mindenre használható a tapasz, megoldás lehet fájdalmakra, gyulladásokra, vércukor, vérnyomás, testsúly és egyéb problémákra! Egészségjavításra és fájdalomcsillapításra készül.

close-up-powerstrip-szerk

Mindenki használhatja akinek bármilyen fájdalma van, fáradt, energia vagy alvás hiányban szenved és szeretné kivédeni a káros elektromágneses sugarakat.

Mondom neki, hogy több információ kellene róla, ekkor megmutatta a weboldalát,és én áttanulmányoztam. Átolvastam töviről hegyire, megnéztem a videókat, és akkor azt gondoltam ez a termék nekem kell.

Meg is vásároltam de még nem érkezett meg kb: 5 nap alatt érkezik meg. A termék ára 69.95$ volt és volt egy regisztrációs díj amit egyszer kell csak fizetni 11$ valamint még 1$ a support részére, a szállítási költsége mindössze 4.95$ volt. Végül összesen 86.9 $-t fizettem. Ezért kapok 15 db PowerStrips tapaszt, egy saját webirodát, ahol ezután kedvezménnyel tudok vásárolni.

Ez nevetséges összeg ahhoz, hogy ha elmegyek a gyógyszertárba és mindenféle fájdalom csillapítót veszek, nem beszélve arról, hogy a gyógyszereknek mellékhatása is van, és csak ideiglenesen szüntetik meg a fájdalmat. A PowerStrips tapasz rendszeres használatával megszűnnek a fájdalmak és semmilyen mellékhatása nincs. Csak kizárólag természetes anyagokat tartalmaz.

Lehetőségem van a termék eladása után jutalékhoz jutni, ha éppen akarok egy kis pénzt is keresni, de ez nem kötelező. Én úgy vagyok vele ha már lehetséges akkor miért ne használjam ki a lehetőséget.

Nagyon izgatottan várom a terméket, mert kíváncsi vagyok, hogy valóban olyan hatással van a szervezetre mint ahogy a videókban láttam hallottam. Ajánlom mindenkinek aki ide talál az oldalamra megnézni a tapasztalatokat. Hamarosan magyar tapasztalatokról is beszámolok. Elsődlegesen a saját tapasztalatomról.

Mivel még nem érkezett meg a termék így egyenlőre ennyit írok, de amint megérkezik itt ezen a felületen részletes beszámolót tartok a tapasztalataimról és az ismerőseim tapasztalatáról. Valamint itt olyan tapasztalatokat is megjelenítek majd akik megvásárolták és megosszák a tapasztalataikat.

Tehát érdemes figyelni a bejegyzéseimet ha kíváncsi vagy, hogy milyen eredményekkel gazdagodtam.

Amennyiben hasznosnak találtad a bejegyzést oszd meg közösségi oldalakon.

 

 

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.