Fájdalom csillapító PowerStrips tapasz minősítései

Fájdalom csillapító

A powerStrips tapasz alapvetően olyan minősítéssel rendelkezik, amivel egyetlen más MLM termék sem. Először is az Food and Drug Administration FDA nagy hatalmú szervezet ami korábban minden más MLM cégnek mumusként van jelen egyébként. Ezt a terméket az FDA I. osztályú gyógyászati eszköznek sorolta be. Ez az egyik de kb két héttel ezelőtt pedig, a termék megkapta az úgynevezett OTC minősítést ami annyit jelent OTC (egészségügy) vény nélkül is kiadható gyógyászati eszköznek minősítették ezt a terméket. Amit ugye egy termék csak akkor kap meg hogyha garantáltan, teljesen biztonságos, tehát nem igényel mondjuk orvosi felügyeletet a használata ami tuti megint csak, hogy hatékony is és csak is akkor kapja meg egy termék ezt a minősítést. Ez óriási dolog!

Na most ennek a terméknek mind a kettő ilyen minősítése meg van.

Összetétele vörös ginzeng, tengeri fitoplankton, ezüst, elemi germánium ez az a négx különleges hatóanyag, amelynek a kombinációja gyakorlatilag ezeket a rendkívül egyedi terméktapasztalatokat generálja, hiszen óriási mennyiségű terméktapasztalat van.

Persze azért rögtön had jelentsek ki valamit, had húzzak alá valamit még hozzá azt, hogy ez sem csoda szer  nem fog mindenkinek használni ezt azért had hangsúlyozzam ki.

De ahogy a statisztikákat nézzük azokat a számokat nézzük ahány embernél működik, az bizony jóval több mint akármilyen más használatú termék amit idáig láttunk. Azt nyugodtan elmondhatjuk, hogy az emberek 70-80%  1-2 napon belül reagál a termékre, és hidd el nekem még az is aki azt mondja, miután kipróbálta 1 vagy 2 tapasz hátén  nem éreztem semmit ha elkezdené ha elkezdené használni szinte garantálom neked, hogy észre venne, valamilyen pozitív hatást, szinte 100%.

Néhány technikai dolgot had mondjak el a tapaszról.

A tapasz elég nagy viccesen mondva amerikai méret, tehát nyugodtan ellehet vágni, akár négybe, egyébként ha négybe elvágod sokkal jobban fog tapadni, és nyilván több helyre tudod felragasztani, ez is egy fontos dolog. Magát a tapasz 2 napig is fenn tudod hagyni.

Röviden összefoglalva van tehát egy olyan termékünk, ami gyakorlatilag egyértelműen kijelenthető, hogy fájdalom csillapító, illetve javítja a bőr állapotát és kinézetét.

Na most, hogy hova kell felragasztani a tapaszt erről lehet mindenkinek különféle tapasztalata. A nagyon egyszerű alapszabály, hogy érdemes mindig legközelebb vagy akár közvetlenül a fájdalom középpontjára elhelyezni a tapaszt, ez nagyon fontos. Mivel egészen apró darabokra is szét vághatod a tapaszt, ezért rendkívül hatékonyan lehet használni az arc bőrön, az arcbőrön található különböző rendellenességek kezelésére, akár ugye ráncok, illetve finom vonalak eltüntetésére.Fájdalom csillapító Powerstrips gyógytapasz minősítései

 


Fájdalom csillapító

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.