Azoknak akik még kételkednek a Power Strips tapasz hatásában

Power Strips tapasz

Ez a bejegyzés azoknak szól akik még mindig kételkednek a Power Strips tapasz hatásában.
Elég sokat írtam már a tapaszról és elég sok tapasztalat található már róla, de nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire hatékony!

Tegnap előtt a délután a lányom Ágnes azzal fordult anyukájához, hogy nézze már meg a nyakát csupa kiütés. Megnézte és bizony nagyon csúnyán nézett ki, tele apró kiütésekkel. Megnéztem én is és javasoltam egy Power Strips tapasz felragasztását. Azt mondta, hogy majd fürdés után jelentkezik és felragasszuk.

Ahogy mondta fürdés után megjelent és felragasztottam neki a Power Strips tapaszból egy felet, hosszában elvágtam és felragasztottam a nyakára a kiütésekre.

Két nap múlva este fürdés előtt levette a tapaszt és láttam, hogy a kiütések ugyan nem teljesen tüntek el de jól láthatóan elhalványult. Ekkor úgy döntöttünk, hogy folytassuk a kezelést és fürdés után ismét felragasztottunk még egy fél tapaszt. Erről is készítek majd képet.

Most itt látható a képen a 48 óra letelte után az eredmény.

power strips tapasz

Most lehet azt mondani, hogy photoshop meg, hogy ez nem lehet igaz, de miért is hamisítanám meg az eredményt!? Egyáltalán nem áll szándékomban senkit sem félre vezetni, és tudod miért? Azért mert ebből a tapaszból már több mint húszmillió darabot eladtunk!

Miért tudtunk ennyit eladni? Hát csak azért mert nagyon gyorsan és hatékonyan működik, fájdalmat csillapít és amint látszik bőr problémákra is igen hatékonyan alkalmazható. De itt a tapasztalatok menüben még sok tapasztalatról olvashatsz!

Ezt igen jó dolognak tartom, hogy gyógyszerek nélkül tudjuk az ilyen fajta kiütéseket kezelni.

Ez ugyan csak az egyik termékünk de van még a Pulse 8 ami a szív és érrendszeri betegségek megelőzésére alkalmas, és as FIXX energia turmix ami a fogyást segíti elő és energiát ad, valamint a Beauty Strips szépség maszk amely az arcot varázsolja széppé.

Viszont ezzel, hogy ilyen hatékony termékekkel rendelkezünk és tovább ajánlom igen szép jövedelemre lehet szert tenni!

A jövedelem szerzésről ide kattintva tudsz olvasni!

Ebben a 44 perces videóban mindent megtudhatsz a termékekről és az üzleti részéről is!

Arra gondoltam, hogy ha már meglátogattad az oldalam és olvasod, miért ne lehetnénk ismerősök a Facebookon is?!

Kattints ide és jelölj be ismerősnek! Bejelölés után itt is tudsz plusz infót szerezni:

Ha bármi kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot.

Hári Antal
Facebook profil
FGX üzleti facebook profil
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.