Az FGXpress működése – mitől működik?

Az FGXpress működése

Arra gondoltam, hogy megosztom az FGXpress üzlet működését. Tulajdonképpen mitől is működik az FGXpress?

Nagyon egyszerű a magyarázata mert egyszerűen olyan egyedül álló termékekkel rendelkezik melyeket egyszerű tovább ajánlani. Annyit jelent, hogy értékesítjük a termékeit.

Na de nézzük kicsit részletesebben. Először is ahhoz, hogy az FGXpress jól működjön kell egy biztonságos, stabil, tőkeerős cég ami jelen esetben a Forever Green és a Forever Green cég alapított egy teljesen új céget az FGXpress céget teljesen új termékekkel. 

Mivel ezekre a termékekre szüksége van az emberek nagy többségének így a termékek értékesítéséből óriási bevétele van a cégnek. Ráadásul a termékek a világ minden országába eljuttatható ahol posta működik mert egy levélboríték formájában szállítható.

Kicsit a termékekről:

Az alap termék a Power Strips fájdalom csillapító tapasz, ami gyorsan és Az FGXpress működésehatékonyan csökkenti a fájdalmakat. Gerinc, hát, váll, fájdalmakat.  Tapasztalatok bizonyítják, hogy a visszeres lábak kezelésére is hatékonyan alkalmazható, javítja a vérkeringést és elhalványítja a visszereket.

 

A Beauty Strips maszkot az arc ápolására használják nagy sikerrel. mely eltünteti a Az FGXpress működéseráncokat megszünteti a bőrhibákat. A maszk mellé még egy úgy nevezett szérumot is szolgáltatnak amivel az arcot kezelve hosszan tartó  eredmény érhető el. A szérumot nem csak az arcra használják hanem a dekoltázs, és a test bármely részén is. A kezelt felületen kisimul a bőr és eltűnnek a bőrhibák.

 

 

A Solar Strips egy fitoplanktonnal átitatott lapocska amit alkalmazva erősíti az Az FGXpress működéseimmunrendszert, több energiát biztosít. A nyelvre helyezve a nyálkahártyán keresztül szívódik fel így nem terheli a gyomrot. 

 

 

 

Fixx with pouch_SMALL2-300

A FIXX egy fogyókúrás termék amivel hatékonyan és egészségesen lehet súlyt csökkenteni.

 

 

 

pulse8_3pk-300-javA Pulse 8 pedig a szív és érrendszeri betegségekre jelenthet megoldást.

Az FGXpress működése

És akkor nézzük mitől is működik az FGXpress üzlet!

 

Tehát a termékek kiválóak és egyszerűen értékesíthetőek. Akik csatlakoznak a céghez egy regisztrációval és vásárolnak azoknak lehetőség nyílik jövedelmet szerezni. 

Hogyan?

Tehát vegyük az én példámat, csatlakoztam a céghez és megvásároltam az terméket, esetemben a Power Strips tapaszt. Elkezdtem használni és a családomnak is adtam, kipróbálásra. Nekem is használt és a családom visszajelzése szerint is bebizonyosodott, hogy a tapasz működik. Mindenkinek segített a fájdalom csillapításban. Itt az oldalamon a tapasztalatok menüben megtalálható kinek miben segített a tapasz.

Így aztán folyamatosan rendelem a Power Strips tapaszt és már nem csak a családom használja hanem a környezetemben is már vannak többen akik használják és csatlakoztak a céghez. Ők is minden hónapban megrendelik a tapaszt mert hatékonyan használják.

Viszont ők is megmutatják az ismerősüknek a tapaszt és így ők is részesülnek a forgalomól. Így aztán kialakul egy fogyasztói hálózat és jelentős jövedelmet tud elérni mindenki. A jutalék számításról ide kattintva tudsz olvasni.

Igen ez megtörténik de van itt még valami amit kidolgozott a cég és alkalmaz. Ez pedig az oktatás, megtanítja az értékesítőknek hogyan csinálják, hogy működjön mindenkinek. Ezt globális szinten teszik mindenhol a világon.

Itt Magyarországon is készült egy oktatási rendszer ahol teljesen ingyenesen megtanulhatja mindenki a folyamatot. Olyan támogató oldal lett létre hozva, ahol minden segítség meg van ahhoz, hogy sikeresen tudja mindenki működtetni az FGXpress üzletet.

Tehát összefoglalva mitől is működik az FGXpress?

  • Több éve sikeres, tőkeerős cég
  • Egyedül álló termékek
  • Világ szintű szállítás
  • Óriási célpiac
  • Globális üzlet
  • Online offline építhető
  • Oktatási támogatási rendszer
  • Oktatási rendezvények

Az FGXpress működése

Bővebb információért kattints ide és iratkozz fel, ha még nem tetted meg.

Ebben a 44 perces videóban részletesen megismerheted a termékeket és az üzleti részt is.

Hogyan kaphatsz jutalékot? A kifizetési terv megismeréséhez kattints ide!

Kíváncsi vagy mennyit lehet keresni hetente és évente az FGXpress üzlettel? Kattints ide és nézd meg a táblázatot melyben részletesen láthatod a kereseti lehetőségeket!

Regisztrációhoz és vásárláshoz kattints ide!

Arra gondoltam, hogy ha már meglátogattad az oldalam és olvasod, miért ne lehetnénk ismerősök a Facebookon is?!

Kattints ide és jelölj be ismerősnek! Bejelölés után itt is tudsz plusz infót szerezni:

Ha bármi kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot.

Hári Antal
Facebook profil
FGX üzleti profil
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Az FGXpress működése

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.