Vissza a természethez !

Vissza a természethez !

Jean-Jacques Rousseau gondolkodásának, munkásságának középpontjában a kultúrkritika áll. Közhellyé vált jelszava: “Vissza a természethez !”, nem a természethez való visszatérést jelenti, hanem filozófiai indíttatású. Tudja viszont, hogy az ún. eredeti és természeti állapotokat visszaállítani már nem lehet, de megkísérli megmenteni azokat a dolgokat, viszonyokat, amelyek még hordozzák, őrzik a természetességet:

Az ember étkezési szokásai évezredeken keresztül alakultak olyanná, amilyenek jelenleg. Sokan ezt a hagyományt és szokást tartják manapság is követendőnek és helyesnek. Azonban egyre több olyan ember van, aki átfogóan próbál gondolkozni, s megpróbálja összegezni az emberiség eddigi, erre vonatkozó tapasztalatait.

Sorra jelennek meg a természetes és egészséges életmóddal foglalkozó könyvek és egyre több az ilyen klub és egyesület, egyre több a jó szakember.

Hóbort vagy divat lenne csupán?

Tény, hogy a civilizált országokban élők körében elképesztően terjednek a betegségek minden higiénia és gyógyszerkúra ellenére. Ma a statisztikák, tesztek segítségével e probléma még erőteljesebben mutatkozik meg.

Vissza a természethez!

Ebben a mondatban ott van a figyelmeztetés, de az öntudatra ébredés is, mert a sok ártalmas hatás következtében az individuum már hangsúlyozottan próbál vigyázni a saját egészségére.

Azt gondoljuk, hogy azoknál a termékeknél amit az ember előállít nem is lehet jobb, ízletesebb és hatékonyabb.

Pedig minden amire szükségünk lehet, már régen készen áll már több ezer éve a természetben. Csak figyelni kellene és észre kellene venni, hogy nem tehetünk jobbat mint, hogy vissza térünk a természetes dolgokhoz: Természetes anyagokból készült táplálékot fogyasztunk, olyan fájdalomcsillapítókat, és olyan kozmetikumokat használunk, melyek kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak.

  • Olyan táplálékot fogyasztunk aminek az élet energia tartalma nulla. Az összes gyors éttermi és konzerv kaja ilyen!
  • Olyan kozmetikumokat használunk ami kőolajszármazékokat tartalmaz.
  • Olyan fájdalomcsillapítót, alkalmazunk ami mellékhatásként szívbetegséget okoz?

Pedig lehetne másképp is élni az életünket!

Nézd meg a videót a Forever Green elnöke beszél a kisfiához a halott ételekről, és ahogy a profit termelés, hogyan teszi tönkre az életünket és gyermekeink életét.

Vannak olyan ételek és étrend kiegészítők, amelyek csak természetes összetevőket tartalmaznak, és mégis minden megtalálható bennük az egészséges élethez, és amelyeket a népbetegségnek számító szív-és érrendszeri problémák ellen vethetünk be …

Található olyan fájdalomcsillapító tapasz, amely mellékhatások nélkül fejti ki a hatását…

Van olyan szépségápoló rendszer, ami a természet erejét felhasználva olyan hatékony, hogy a legtöbben szinte nem hisznek a szemüknek, amikor látják, miként működik…

Vissza a természethez!

Ennél jobbat nem tehetünk magunkért és a jövőért és gyermekeinkért!

Az első lépést megteheted itt!

jo-otlet-megnezem

Ha bármi kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot.

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Amennyiben hasznosnak találod ezt a cikket, oszd meg közösségi oldalakon, hogy mások is értesüljenek róla.

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.