Új év, új kezdet, 2016 így indul nálam

Új év, új kezdet, 2016 így indul nálam

Először is, Boldog Új Évet Kívánok! Sokan azzal kezdik az új esztendőt, hogy fogadalmat tesznek valamire, hogy azt majd megteszik, pl. leszokik a cigiről, vagy elkezd fogyókúrázni, vagy egészségesen fog élni és még sorolhatnám. Ezzel indul az év és egy darabig így is élnek de egy idő után homályba vész a nagy ígéret!

Én nem ígérek semmit az új esztendőre hanem cselekszek, megteszem azokat a lépéseket amivel egészségesebben, és jobb körülmények között teljen el a 2016. évem és az eddigi legsikeresebb évem legyen! Arra törekszem, hogy minél több embernek segítsek az egészségesebb, jobb életet megteremteni.

A 2015 évem is már igen nagy változást hozott az életemben. Aki ismer és követi az írásaimat bejegyzéseimet az tudja, hogy hálózatépítéssel foglalkozok már egy jó ideje. 2015 márciusáig voltam több üzletben és voltak sikereim is, de az átütő sikert nem sikerült még megvalósítanom. De 2015 márciusában csatlakoztam a Forever Green & FGXpress üzlethez és ez nagy változást hozott az életemben.

Amikor csatlakoztam igazából semmit nem tudtam róla, csak annyit, hogy van két termék amit a világ bármely pontjára kitudnak szállítani és nagyon hatékonyak. Ez a Power Strips tapasz és a Beauty Strips szépség szett. Ezek a mai napig kaphatók és hatékonyak! És, hogy ezekkel a termékekkel pénzt lehet keresni.

A csatlakozás után használni kezdtem a Power Strips tapaszt és valóban hatékony. Majd mivel hatékonynak találtam így a családomnak is vásároltam belőle, és mindenkinek hatékony volt a tapasz.

Több ismerősömnek megmutattam és egyre többen vásároltak belőle. Majd elértem egy olyan üzleti szintet az egy csillagot amivel már jövedelmem keletkezett. Ekkor vált bizonyossá, hogy ezt az üzletet fogom felépíteni! Azóta már több termék bevezetésre került az európai piacra, ezek között szerepel a FIXX fogyókúrás energia ital, és a Pulse 8 a szív és érrendszer javítására.

A mai napon 2016. 01.04. -én kezdtük el fogyasztani párommal a FIXX fogyókúrás energia italt. A videóban beszélek a FIXX elkészítéséről és használatáról.

Új év, új kezdet, 2016 így indul nálam

Kattints ide >>> és ebben a 44 perces videóban<<< részletesen megismerheted a termékeket és az üzleti részt is.

Ha bármi kérdésed van keress elérhetőségeimen:

Hári Antal

Telefon: 06704118360

Skype: antal642

Vagy kérj visszahívást!

Bármilyen kérdésed van aForever Green,  FGXpress üzlettel kapcsolatban, vagy csak megbeszélnéd velem a lehetőségeidet a Forever Green, FGXpress üzletben, szívesen felhívlak.

Csak add meg vagy a telefonszámodat vagy Skype felhasználó nevedet!

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Mikor hívhatlak? (kötelező)

Skype neved ha van

Miről akarsz beszélni velem? (kötelező)

Új év, új kezdet, 2016 így indul nálam

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.