Te miért mennél külföldre dolgozni

Te miért mennél külföldre dolgozni

Az már látható, hogy a Magyarországi fizetésből nagyon nehéz, szinte lehetetlen egy családot megfelelő körülmények között fenntartani. Ezért nagyon sokan válasszák a külföldi munka lehetőséget. De egyáltalán belegondolnak, hogy mivel jár ha valamelyik szülő kimegy külföldre és csak ritkán fél évente, évente jár haza a családjához?

De vajon túl az anyagi előnyökön, mérlegelte-e valaki az ezzel járó következményeket?
Felmerült bárkiben is, hogy micsoda megpróbáltatásoknak teszi ki a családját? Igaz egy nyugati országban többszörösét lehet keresni az itthoni fizetéseknek. Ezáltal, nem szenved a család a kifizetetlen számlákkal, és az ezzel járó következményekkel, nincsenek napi megélhetési gondjaik.

A szülőknek nem probléma a gyermekek öltöztetése, iskoláztatása, esetleg az iskolai kirándulások kifizetése, s talán még egy családi nyaralást is kifut a nyugaton megkeresett fizetés.
Ugyanakkor leírhatatlanul sok nehézség is hárul ezekre a családokra!

Az apa szinte mindenből kimarad, ami a családjával történik. Túlzások nélkül állíthatjuk, hogy „vendég“ lesz a saját családjában. Igaz, a mai világban már sokat segít a világháló, amivel egy kicsit csökkenthető a sok száz kilométeres távolság. De ne feledjük, ez nem ugyanaz, mint amikor imádott gyermekünk, odabújhat apához, s a karjaiban mesélheti el a számára aktuális, halaszthatatlan dolgokat.

Te miért mennél külföldre dolgozni
Biztosan erről álmodtak, kedves hölgyeim zsenge korukban?
Erről, hogy jön a herceg fehér lovon, szülünk 1, 2, 3 gyereket, s milyen jó, mert egyedül felnevelhetjük őket?
Biztos vagyok benne, hogy nem!

De akkor mi a megoldás?

Úgy gondolom, hogy nem biztos, hogy az a megoldás a legjobb ha a szülök valamelyike ki megy külföldre dolgozni, amikor van lehetőség otthonról is jövedelmet szerezni csak a megfelelő megoldást kell választani. Ezt a megoldást mutatom meg a videóban.

csatlakozas

 

Bővebb információért kattint ide!

Iratkozz fel az információs levél sorozatomra ha még nem tetted meg! Kattints ide a feliratkozáshoz!

Arra gondoltam, ha már olvasod a blogomat, mért ne lehetnénk ismerősök a facebookon is? Kattints ide és jelölj ismerősnek, itt is plusz információhoz juthatsz.  🙂

Ha bármi kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot.

en-200x219

 

Hári Antal
Skype: antal642
Telefon: 06704118360
Emailt a kapcsolat menüben írj!

 

Te miért mennél külföldre dolgozni

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.