Powerstrips tapasz Előnyei

Powerstrips tapasz Előnyei 

A gyógyszerek kora lejárt! PowerStrips szeretettapasz a gyors fájdalom csillapításra.

Egy világújdonság, melyre mindenkinek szüksége van. A Transzdermális technológiával az emberiség szolgálatában. Csak természetesen. 2013-ban került a világpiacra. – 2013 júliusában – a PowerStrip-et az EA-ban az FDA(Food & Drug Administration) bevizsgált és elfogadott első NO1 osztályú orvostechnikai gyógyító eszközként minősítette
Powerstrips tapasz Előnyei

Powerstrips tapasz Előnyei Az egyik legkiválóbb egészségügyi korrekciós eszköz. Hihetetlen erővel és gyorsasággal szünteti meg a fájdalmakat, valamint gyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Megdöbbentő hatékonyságát a Dél-koreai  kutatóintézet specialistáinak, valamint az USA fejlesztőinek köszönheti. Ez a gyógyhatású termék, mely egyben elismerten a világ legkorszerűbb és legjobb 
fájdalomcsillapítója, az alábbi betegségek gyógyulási idejét rövidíti le a minimálisra. 

Teszi mindezt hihetetlen gyorsasággal.

Ezek közül csak néhány: Asztma, cukorbetegség, szív és érrendszeri panaszok, alvászavarok, idült székrekedés, étvágytalanság vagy ennek ellentéte, ízületi és gerinc problémák, trombózisok, stroke, daganatos megbetegedések, pikkely sömör, reumatikus problémák, menopauza, depresszió és más kedélyelváltozások.

Teljesítményfokozó, memória és koncentráció javító is. 

Döbbenetes hatása még, hogy nem engedi meg a negatív gondolatok megtartását és az arra való koncentrációt sem. Helyette a pozitív érzéseket tartja a felszínen.

Hogy mi is ez valójában? 

Powerstrips tapasz Előnyei

Mindez a teljesség igénye nélkül. A siker a tapaszban rejlik Használata hihetetlen egyszerű: csak fel kell helyezni az adott testfelületre vagy annak környezetére. Felszívódási ideje 24-48 óra. Segíts, hogy az emberek nagy tömegei megszabadulhassanak a fájdalmaktól és az esetleges pszichés vagy más szervi zavaraiktól. PowerStripsTM avagy a modern energia és az ősi füvek egy szabadalmaztatott fúziója. Mindenkinek és a test minden részének energiára van szüksége. Csak természetesen. Összetevők: Vörös ginseng, tengeri fitoplankton, germanium, saponin és ezüstkolloid. 

Powerstrips tapasz Előnyei

Javasolt minden olyan esetben, ahol a hagyományos orvosi praktikák már nem működnek, esetleg rendkívül lassú azok regenerálási folyamatai. Ugyanis az egészség megszerzéséhez, visszaállításához az időtényező a legfontosabb.
Kifejezetten hasznos még tanulók, sportolók és idősebb korúak esetében, ahol a fokozott koncentrációképesség és memória döntő fontosságú az előmenetel szempontjából. A rövid és hosszú távú memóriát egyaránt megnöveli. Sportolók szempontjából pedig rendkívül fontos, hogy nem minősül doppingnak.

Nem szerepel a WADA tiltólistáján! Tehát minden sportoló kihasználhatja a tapaszban rejlő teljesítménynövelő hatását. Hatékonyságát 4 év klinikai kutató munka és 11 nemzetközi szabadalom biztosítja 

Powerstrips tapasz Előnyei

A PowerStrips radikálisan lecsökkenti a gyógyszerek fogyasztását, így elősegíti a fizikai test méregtelenítését is. Ezáltal pedig rendkívül költséghatékonnyá is válik.

Skype: antal642

Kérjen ingyenesen információt!

Powerstrips tapasz Előnyei

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.