Mi is az a PowerStrips tapasz

Rengetegen kérdezik, hogy mi az a PowerStrips tapasz és mire jó?

Sokszor kérdezik, hogy lehet ez, hogyan képes a tapasz így enyhíteni a fájdalmukat.

A PowerStrips tapasz tartalmaz egy germánium nevű elemet.
Ez a periódus rendszerben is megtalálható.

Ami nagyon érdekes a germániummal kapcsolatban, az az, hogy fénytani tulajdonságai vannak. A germánium valójában a hő számára átlátszó.

Ugyan úgy, ahogy az üvegen keresztül áramolhat a fehér fény, a germániumon is keresztül áramolhat a hő.

Ezért germánium kerül a tapaszba, hogy azon a bőrre téve a testből áramló hő, a nap hője, a környezet hője keresztül tudjon menni, és ahogy ez végbe megy, az energia meghajlik és visszairányul a test felé, a hő pedig összetevőire bomlik. A legfontosabb rész a hosszú hullámú hő. Ez a hosszú hullámú hő megtörik, visszakerül a testbe és a szövetekbe.

Az benne a különleges, hogy akár tíz centiméter mélyre is képes lejutni. Erről infravörös képek is vannak, amelyek pontosan bemutatják ezt a folyamatot.

PowerStrips tapasz

PowerStrips tapasz

Az összes ér a szövetben kitágul, ennek köszönhetően a vér jobban tud áramolni a területen, ez okozza a hőemelkedését

Ez a megnövekedett hő, amely a PowerStrips tapasz viselése alatt végig megmarad, biokémiai, illetve neurológiai folyamatokat okoz, amik egyesülve olyan környezetet teremtenek, ami csillapítja a fájdalmat.

A tapaszok mindennapos használatra készülnek és semmi egészségkárosító mellékhatásuk sincs. A tapaszokban elnyeletett hatóanyagok a bőrön át közvetlenül a véráramba jutva fejtik ki hatásukat. Lassan és néhány óráig vagy napig tartják állandó szinten (koncentrációban) a vérkeringésben a hatóanyagokat. A páciensek részerére teljesen probléma mentes a bőrön át ható (transzdermális) tapaszok használata, illetve eltávolítása.

 

.

vasarlas

Vásárlási segédlet videó itt található! Kattints ide!

 

További információért iratkozz fel a hírlevélre!

Üzleti és termékinformáció hírlevél
[grwebform url=”http://app.getresponse.com/view_webform.js?wid=11070605&u=5N8j” css=”on”/]

Szólj hozzá

hozzászólás