Luxusterepjárók Mészáros Lőrinc kertjében.

Luxusterepjárók Mészáros Lőrinc kertjében

Luxusterepjárók Mészáros Lőrinc kertjében. Orbán Viktor miniszterelnök jó barátja, Mészáros Lőrinc luxus villájának udvarán öt méreg drága terepjáró áll. Írja a bors.

A faluban köztudott, hogy Mészáros Lőrinc a terepjárók nagy rajongója, kertjében öt, valószínűsíthetően luxus kategóriába tartozó járművet is megörökítettek. Az autók szakértők állítása szerint 100 és 300 millió forint árkategóriás autók. A terepjárók az ingatlan kertjében egy külön erre a célra kialakított, fedett oldalt nyitott kocsitárolók alatt parkolnak.

Luxusterepjárók Mészáros Lőrinc kertjében.

A képet készítette a bors

Hogyan lehet ma Magyarországon luxus terepjárókhoz a pénzt előteremteni?

Ezt meglehetne kérdezni Mészáros Lőrinctől de nagy valószínűséggel nem árulná el.

Viszont van rá lehetőség ha egy kicsit körül nézünk az online üzletek világában.

Először is olyan terméket kell választani amire az embereknek szüksége van.

Másodszor egy olyan céget kell választani amelyik már több éve jelen van a piacon.

Harmadszor tőkeerős cég legyen.

Negyedszer pedig a termékek kiszállítása egyszerű és gyors legyen a világ minden országába.

Joggal kérdezhetnék, hogy létezhet ilyen cég?

A válaszom erre, hogy IGEN létezik!

Még hozzá a feddhetetlen múltú Forever Green! 2011 óta van a piacon és olyan egészség megőrző termékeket forgalmaz amire szinte minden embernek szüksége van. A Forever Green egy teljesen új koncepciót dolgozott ki és megalapította az FGXpress leány vállalatát, ennek a koncepciónak a terjesztésére. Ez a koncepció a termékek levélben történő szállítása, így szinte minden országba lehetséges a termékek szállítása.

Luxusterepjárók Mészáros Lőrinc kertjében

Európába 2015 novemberében volt a megnyitó. Minden engedélyt beszereztek és Európában is értékesíthetők a termékek. A Power Strips fájdalom csillapító tapaszt, a Beauty Strips arc regeneráló maszk már 2014 – től kapható.

A szív és érrendszeri megbetegedések megelőzésére kínál megoldást a Pulse 8 nevezetű termék, amely L-Arginint tartalmaz, ami nem mellékesen, gyógyszerészeti minőségű.

L-Arginin-ról tudni kell, hogy nagymértékben támogatja a kardiovaszkuláris (szív- és érrendszeri betegség) rendszer egészségét.

A helyes testsúly beállításához is kínál megoldást az FGXpress, még pedig egy FIXX
energia shake ital
formájában. Ez egy 24 karátos csokoládé ízesítésű energia ital, ami 99%-ban laktóz mentes, új-zélandi tejsavót tartalmazó turmix és további 30 – féle organikus zöldséget és gyümölcsöt tartalmaz.

Az FGXpress nem csak az egészség megőrzésére nyújt megoldást hanem az anyagi gondokat is képes enyhíteni, megszüntetni.

Az FGXpress már a csatlakozás után azonnal nyújt jövedelmet, gyorsindulási bónusz formájában. Ez annyit jelent, hogy amint csatlakoztál és hozzád is csatlakoznak azonnal kapsz egy egyszeri gyors indulási bónuszt, ami ami 8% vagy 12% a vásárlás értékéből, függően attól, hogy te egy kisebb vagy egy nagyobb csomaggal indultál.

Ez tulajdonképpen egy ösztönzési bónusz, amely segít a csapatod felépítésében és abban, hogy Te is gondtalanul csak a munkádra tudj összpontosítani.

Az Xtribe bónusz a csatlakozásodtól kezdve 4 hetente jár. Ez annyit jelent, hogy a hozzád regisztrált 4 ember és az azokhoz regisztrált emberek ha összesen elérik az 1000 pontértéket akkor te 4 hetente 100 vagy 200 dollár jutalékot kapsz attól függően, hogy te egy kisebb vagy egy nagyobb csomaggal indultál.

Kompenzációs terv része még egy csapat bónusz is, ezért érdemes a csapatmunkára összepontosítani.

Ezekkel a bónuszokkal már elérhető az az életforma amellyel már te is sokkal többet tudsz a családdal lenni és akár a luxus terepjárókat megvásárolni.

Van még, a Maching bónusz és szintlépési bónusz ez már csak hab a tortán ahhoz, hogy megvalósítsd az anyagi függetlenségedet és még több szabadidőd legyen.

A támogató oldal is nagy segítség az indulásnál. A támogató oldalon mindent megtalálsz, magyarra lefordított napra kész anyagok, videók, hanganyagok, stb. a nap 24 órájában elérhető a számodra. A támogató oldalhoz csatlakozás után hozzáférést biztosítunk.

Csatlakozz!

vasarlas-partnerkent

Vásárold meg a neked megfelelő csomagot és valósítsd meg a tervedet!

Ha bármi kérdésed van keress elérhetőségeimen!

Hári Antal

Telefon: 06704118360

Skype: antal642

Emailt a kapcsolat menüben írj!

Továbbiszép napot jó egészséget kívánok!

Luxusterepjárók Mészáros Lőrinc kertjében

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.