Káprázatos hatása a Beauty Strips maszknak

A mai bejegyzésemben az egyik munkatársam tapasztalatát osztom meg a Beauty Strips maszk  bámulatos hatásáról.

Én ugyan még nem próbáltam ki, ezért csak mások tapasztalatait tudom megosztani a Beauty Strips maszk lenyűgöző hatásáról. Számos pozitív visszajelzést hallottam már róla, de nem gondoltam, hogy csakugyan ennyire hatásos. Az a csodálatos, hogy mindössze 15 percig használta a hölgy a maszkot és mennyire megszépült. Mivel képek és videó is készült róla ezért most megosztom ezeket is.

A videóban a maszk használata  és hatása látható.

Na megmondtam ugye! A saját szemednek hiszel?  Pontosan nem tudom mit tartalmaz ez a maszk , de biztosan valami olyan dolgot amit más termék nem. Nem véletlenül szükséges 1304 óra a Beauty Strips maszk elkészítéséhez.

Nézzünk akkor egy pár képet ami a használat előtt és a használat után készült.

Kettő kép a Beauty Strips maszk használata előtt.

maszk használat előtt maszk használat előtt

A maszk 15 percig kell, hogy rajta legyen az arcon.15 perc után el kell távolítani és a szérummal kezelni. Ami annyit jelent, hogy be kell kenni a szérummal az arcot.

Használat utáni kettő kép.

maszk használat után maszk használat után

Csodálatos változást láthatunk! A bőr kisimult, a ráncok és az előzőleg látható piros folt az arcon megszűnt. 

A működéséről röviden:

Két elem található a csomagban, az egyik a maszk a másik a szérum. Együtt használják a kettőt, hogy segítse az időtlen szépséget és a fiatalos lendületet megőrizni ami mindannyiunkban rejlik. Az antioxidánsok megkötik a szabad gyököket, ezáltal ragyogó és fiatalos lesz a bőröd. Az arc finom vonalait kiemeli és a ráncaid szembetűnően csökkenek. A természetes anyagokból készült, szabadalmaztatott szérum, kisimítja a bőrt, csökkenti a pólusok méretét és elhalványítja az öregségi foltokat, amitől feszesebb és fiatalosabb a megjelenés.

Mi eredményezi ezt a természetes hatást?

Az egyedüli, szabadalmaztatott alkotóelemei közül az egyik legfontosabb része, a Telagenex 5 (a Cycloastrogenol). A legújabb tudományos eredmények bizonyítják, hogy ezek a peptidek, nagyon gyorsan behatolnak a bőrnek a sejtjeibe, és képesek ott gyarapodni. Őrülten szeretni fogod az elért hatásaiért. Valóban a szépségápolásra lett kifejlesztve, hogy a bőröd megkapjon minden kényeztetést, amitől megőrzi egészségét, feszességét, szépségét.

Amennyiben szeretnéd te is megtapasztalni a Beauty Strips elképesztő hatását, csak kattints rá a fenti menüben REGISZTRÁCIÓ VÁSÁRLÁS menüpontra. Nézd meg a regisztráció segédlet videót és könnyen tudsz rendelni akkor is ha nem vagy jártas az ilyen dolgokban.

Az üzleti része érdekel? Lehetőséget látsz a termék elterjesztésében? Kattints ide nézd meg a prezentációt, vagy iratkozz fel a hírlevelemre ezen a linken!

Jó egészséget kívánok!

Ha van kérdésed, vedd fel velem a kapcsolatot!

Facebook profil
FGX üzleti profil
FGX honlapom
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.