FGXpress üzlet mitől biztonságos?

FGXpress üzlet mitől biztonságos?

5. éve foglalkozok hálózatépítéssel, többé, kevésbé sikeresen. Voltam már több mlm üzletben és mindig problémába ütköztem. Legtöbbször az történt, hogy mivel fiatal volt az üzlet és a cég, ezért nem számoltak a növekedéssel, vagy rosszul kalkuláltak vagy nem volt elegendő pénz a tovább fejlesztésekre. Ebből kifolyólag minden esetben változtattak a kompenzációs terven, és minden esetben úgy, hogy a disztribútoroknak nem igazán vált az előnyére, mondhatnám rosszabb elszámolás történt a változtatás után.

Voltam olyan üzletben ami bináris rendszer volt de nem értettem hogyan is működik a bináris elszámolás. Most viszont részletesen bemutatták a bináris rendszert és megértettem, hogyan is működik. Nagy előnye, hogy csak két lábat kell építeni, de még az is előfordulhat, hogy egy lábat kell építeni mert a másik lábat építi a felső vonal. Erre azért nem lehet számolni de előfordulhat sőt biztos elő is fordul.

FGXpress üzlet mitől biztonságos?

images (1)

Na de térjünk vissza az FGXpress céghez, hogy miért is biztonságos és hosszú távon építhető, működtethető. Az anya cég több mint 10 éves és már túl van az első pár év nehézségein, pénzügyileg stabil.
Ami érdekes, hogy ma az FGXpress cég egy éves, tehát a termékkoncepció új, de az anyacég a Forever green viszont  több mint 10 éves! Tehát nincsenek anyagi problémái és nem fogják variálni a kompenzációs tervet, ami a fiatal cégeknél mindig előfordul.

Van egy nagyon meglepő dolog a termékekkel kapcsolatban. A nagy hatalmú FDA ami egy amerikai szervezet, aki kifejezetten üldözi azokat a cégeket,akik táplálékkiegészítőket gyártanak és bármilyen gyógyhatásról beszélnek,érdekes, hogy a FGXpress termékével kapcsolatban pedig ő maga mondja ki, hogy a termék hatásos és erről papírunk is van. Ez mindenképpen értéket ad a termékeknek és az üzletnek.
Nagyon hatékonyak.

Ha elfogy, pótolják és ez folyamatos forgalmat tud neked biztosítani.

A videót megnézve egyedül is be tudsz regisztrálni , de ha felveszed velem a kapcsolatot szívesen segítek Skype-on képernyőmegosztással !

A videókból mindent megtudhatsz, és így alapos döntést tudsz hozni!

Ha szeretnél velem dolgozni és kiépíteni ezt a világsikerű üzletet Magyarországon, akkor indulj el  FGXpress üzlet mitől biztonságos?  regisztrálj vagy keress elérhetőségeimen!

 

 

 

 

Hári Antal

Telefon:06704118360

skype.antal642

FGXpress üzlet mitől biztonságos?

Szólj hozzá

hozzászólás

Comments are closed.