Aki keres az talál mivel kerestem így találtam is

Aki keres az talál mivel kerestem így találtam is

Nem tudom ki, hogy van vele de szerintem is így van, hogy aki keres az talál. Személy szerint én is találtam mert kerestem. 2010 óta kerestem azt az internetes munkát amivel valóban lehet pénzt keresni és a keresésemnek meg lett az eredménye. Egy jó pár internetes üzletben részt vettem ahol szinte mindegyikben azt hirdették, hogy pénzt keresek vele csak ennyi meg ennyi embert kell szponzorálnom. Na meg, hogy csak fizessek be x összeget havonta és utána óriási jövedelmem lesz belőle.

Mutatták, hogy micsoda csodálatos autót lehet szerezni egy idő után meg, hogy minden csilivili minden nagyon jó. Csak, hogy a végén kiderült, hogy éppen semmi közünk nincs az üzlethez mert kényük kedvük szerint változtattak a rendszereken. Ami azt jelentette, hogy jelenleg nem fizet majd egy hónap múlva mert fejlesztés van, de mi csak csináljuk tovább a csatlakoztassunk új embereket. A fizetés meg majd meg lesz.

Ezek az üzletek a mai napig itt vannak sajnos és sok embert becsapnak mert elhiszik a sok szépet amit hirdetnek. Sajnos nekem is volt egy pár ilyen üzletben részem, csak, hogy én már nem hiszem el nekik amit hirdetnek mert mind hazugság. De azért tovább keresgettem. Voltam olyan üzletben is ahol volt termék de abból a termékből meg nagyon sok van a piacon így nehéz volt értékesíteni, nem is ment az üzlet és abba hagytam azt is.

Míg végre 2015. 02. végén megmutatta a szponzorom az FGXpress terméket majd az üzletet is. Először nem igazán érdekelt a dolog de mondom jó is lenne ha nekem is használna a termék ahogy mondta, hogy másoknak is rövid időn belül megszüntette a fájdalmát. Nekem a bal lábammal volt a gond (igen volt mert a tapasz segített) mert zsibbadt, fájt, dagadt. Nem sok beszélgetés után csak beregisztráltam 2015. 03.05.-én az FGXpress üzletbe, hogy kipróbáljam a terméket, na meg persze ha jól működik akkor pénzt is keresek vele gondoltam.

Beregisztráltam megrendeltem a Power Strips tapaszt és vártam. Nagyon vártam már, hogy megérkezzen mire aztán 5. napon megérkezett erről itt találsz is egy videót. A tapasz az elvárásaimnak megfelelően működött és ezután teljes erőmmel a tapaszt és az üzletet kezdtem el hirdetni. Amit nagyon jól tettem mint utólag kiderült mert sok embernek szüksége van rá és sok embernek segítettem, közben pénzt is keresek vele.

Aki keres az talál mivel kerestem így találtam is

A marketing tervet a videóban mutatom be nézd meg!

Aki keres az talál mivel kerestem így találtam is

Amennyiben te is egy megbízható céget keresel akkor, ne keresd tovább megtaláltad!

Amennyiben úgy gondolod, hogy a segítségemmel te is végre szeretnél pénzt keresni keress meg vedd fel velem a kapcsolatot és indulj el az FGXpress üzletben! Keress kiegészítő jövedelmet az FGXpress termékeivel! Vagy egyszerűen regisztrálj be!

Bővebb információért kattints ide és iratkozz fel, ha még nem tetted meg.

Ha szeretnéd megtekinteni a prezentációt, akkor kattints a prezentáció menüpontra.

Regisztrációhoz és vásárláshoz kattints ide!

Arra gondoltam, hogy ha már meglátogattad az oldalam és olvasod, miért ne lehetnénk ismerősök a Facebookon is?!

Kattints ide és jelölj be ismerősnek! Bejelölés után itt is tudsz plusz infót szerezni:

Ha bármi kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot.

Facebook profil
FGX üzleti profil
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Aki keres az talál mivel kerestem így találtam is

Szólj hozzá

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.